Nieuws Flash

Het aantal categorieën in de uitslagen is uitgebreid, nu zijn ze per soort uitgesplitst. Zo krijg je een beter overzicht en vind je sneller de juiste uitslagen.

Bart Vanhoutte & Els Noëz zijn op 17 juni 2011 de trotse ouders geworden van een zoontje Ziggy, proficiat aan beiden. ook opa Roland is in de wolken.

Veel wind... tijdens het Landelijk kampioenschap Disc.4 , 50m KK vrij geweer.

Weer mooie resultaten voor enkele leden van NWS op de Masters bij de Koninklijke Vrijschutters van Geraardsbergen

 

Wij VERHUIZEN!


 

Even schrikken? Zeg dat wel, na 40 jaar op dezelfde locatie zijn wij genoodzaakt alsnog te verhuizen.

Gelukkig blijven we wel onder het Koning Albert Monument gehuisvest, maar onder de trappen die uitkomen aan de leeuwen. De reden hiervan is dat het stadsbestuur Nieuwpoort er een bezoekerscentrum wil onderbrengen met als thema de eerste wereldoorlog 1914-1918.

De ruimte onder het Monument bleek hiervoor de meest geschikte locatie temeer dat er niet in de nabije omgeving mag gebouwd worden. Men had natuurlijk een groot probleem dat er de schietclub gehuisvest is. Bij nader onderzoek bleek er nog een vrij grote ruimte zich te bevinden onder de trappen. De heer burgemeester stelde voor om deze plaats in te richten voor NWS. Wij als club hebben dit voorstel met plezier aanvaard en binnenkort zullen de plannen samen met een architectenbureau getekend worden.

Wordt vervolgd…

Nieuwpoortse Wapensportkring vzw, Sluizen 1, 8620 Nieuwpoort ©2018